Internationalt kølekursus på DjH for Danfoss medarbejdere

Danfoss har sendt medarbejdere fra en række af verdens lande på kursus på DjH, hvor de bliver instueret i styring og brug af industrielle ammoniakanlæg.

Undervisningen foregår på engelsk, og der indgår både teori og praksis i forløbet.

Om samarbejdet med Danfoss
Kurset på DjH er udbudt af Danfoss til deres medarbejdere i de lokale afdelinger rundt omkring i verden. For at sikre at deltagerne har den nødvendige baggrundsviden, er det en betingelse at kursisten er godkendt af både sin chef i lokalafdelingen og Danfoss i Danmark.

Kursisterne fortæller og evaluerer

Hands on er det bedste
"Det bedste ved at være her er, at lærerne insisterer på, at vi som kursister skal prøve teorien af i praksis. Der gør os mere sikre i emnet," siger Laksmi Narayanan, der kommer fra Danfoss Industries PvT Ltd i Chennai i Indien, hvor han er tilknyttet salgsafdelingen som leder for teknisk support. En del af Laksmi Narayanans arbejde består i at undervise i håndtering, installation og vedligehold af anlæg.

Kompentente undervisere og god forplejning
Laksmi Narayanans er meget tilfreds med kurset, udover venlige og kompetente undervisere roser han også køkkenet for at sørge for specielt god forplejning til ham. Laksmi Narayanan er vegetar.

Feedback: CO2 Customer Training

Feedback: Advanced Industrial Refrigeration

Udskriv

efteruddannelse i haarde hvidevarer