Åbent hus

Lørdag den 11. november kl. 10.00 - 15.00

Alle er velkomne til at kigge forbi og se en aktiv erhversskole i arbejdstøjet. Guiderne står klar til at vise rundt.

Er du uddannelsessøgende kan du få råd og vejledning om valg af uddannelse og praktik af vores vejledere, der står klar til at møde dig. Du kan også besøge afdelingerne og se, hvad der foregår der, og du kan møde elever, der allerede er igang med deres uddannelse. I værkstederne møder du grundforløbseleverne, både dem der er i gang med en erhvervsuddannelse (EUD), og dem der har valgt en EUX-uddannelse. De fortæller gerne om deres oplevelser på DjH. Du kan også se skolehjemmet og de spændende fritidsområder, der tilbydes vores elever. Vi har et hyggeligt cafémiljø med storskærm og forskellige spil, og Underground-afdelingen der er indrettet med gamerroom, biograf og et specieltindrettet rum, hvor du kan udfordre dig selv i LEGOmindstorms.

Ankomsthallen - Teknisk Akademi

I Ankomsthallen finder du:

  • Vejlederstand med information om uddannelse og praktikplads.
  • Information om grundfagene i uddannelserne og mulighed for praktik i udlandet (piu).
  • EUX-elevernes fantastiske forrygende kemi- og fysikshow. kl. 10.30, 12.00 og 14.00.

Elafdelingerne

Elektrikerafdelingen inviterer indenfor. Her giver guiderne, der er elektrikerlærlinge, dig gerne en rundvisning og fortæller om hvordan det er at udsdanne sig til elektriker.

Køleafdelingen

Køleteknikerne bygger blandt andet store køleanlæg. De fortæller stolte om deres fag og viser, hvad de arbejder med. Måske giver de også en is, og der er en konkurrence med fine præmier, som du kan deltage i.

Tømrerafdelingen

Tømrereleverne inviterer til savekonkurrence i bedste Lumberjackstil, så  her kan du få dine vildeste skovdrømme udlevet. Konkurrencen udløser en præmie til den hurtigste 'savfører'. I tømrerafdelingen er de specialister i 3-D tegning, som de gerne fortæller om.

Plastafdelingen

Plastaleverne demonstrerer termoformmaskinen i samarbejde med en robot. Det kommer der noget ganske særligt farvestrålende ud af - glæd dig, måske går du derfra med en lille ting i lommen. Du kan få en snak med plastmagereleverne eller plastspecialisterne, der er i gang med en overbygningsuddannelse. Kig også ind i plastsvejs og lav dit eget navneskilt.

Frokost

I bistroerne kan du som gæst til Åbent Hus købe buffet til 49 kr.

SKILLS

Favrskovfinalen i SKILLS-stafetten for 8. klasser i Favrskov Kommune afvikles sideløbende med Åbent Hus.Borgmester Niels Borring åbner dagens konkurrencer kl. 9.30.

Infomøde grundforløb 2

Infomøde for elever, der skal begynde på erhvervsuddannelsernes grundforløb 2 efter jul. Se programmet.

Herunder: Undervisere og vejledere står klar ved Åbent Hus - de fortæller gerne alt, hvad der er godt og vide, når du skal i gang med din uddannelse.

studeievejledere er klar til at guide dig i dit uddannelsesvalg

 

Udskriv